20 Ekim 2008 Pazartesi

Sarkık Gögüsler Dikleşsin


Doğru sutyen kullanın
Çoğu kadın yanlış beden iç çamaşırı kullanır. Bu konuda uzman birine veya arkadaşınıza başvurarak bedeninize göre bir iç çamaşırı alın. Doğru beden bir sutyen ve askı, göğüslerinizin dik görünmesini sağlar.

Sutyenlerinizi kafes olarak düşünün
Her zaman sutyeninizin göğsünüzü tam kapladığından emin olun. Böylece üst tarafınız daha ince ve göğüsleriniz dik görünecek..

Eğer onlara sahipseniz, havanızı atın..
Göğüsleriniz olduğunu unutmayın. Eğer onları gizlemeye çalışırsanız, sonunda bel ağrısı sorunu yaşayabilirsiniz. Boynunuzu göğsünüze kadar açık bırakarak göğsünüz ileri şekilde yürüyün. Göğüslerinizin kaç beden olduğunun bir önemi yok, onları görülebilir şekilde dik durmalısınız.

Telli bir sutyen alın
Telli sutyen göğsünüzün yükünü azaltarak, dik ve yukarı doğru olmasını sağlar. Diğer sutyenlerden biraz daha maliyetli olsa da belinizi daha ince gösterir.

Silikonlu veya süngerli iç çamaşırlarını tercih edin
Sutyeni dolduracak kadar büyük göğüsleriniz yoksa, silikonlu veya süngerli sutyenleri tercih edin.

Boyundan bağlanan veya straplez tercih edin
Göğüs yapınız dar ve göğüsleriniz küçükse, boyundan bağlamalı veya straplez sutyen ile harika görünebilirsiniz. Köşeli kesimler vücudunuzun, omuzlarınızın daha hoş görünmesini sağlayabilir.

Derin göğüs dekolteli üst ile göğüslerinizi ayıran sutyen giyin
Derin V yakalı tişört veya gömleğinizle giyeceğiniz göğüslerinizin arasını açan bir sutyeniniz varsa oldukça çekici görünebilirsiniz.

Göğüsleriniz sutyenden taşmasın
Eğer doğru beden bişr sutyen seçerseniz, göğüslerinizi yükseltir, belinizin yükünü azaltırsınız. Bu nedenle göğüslerinizin sutyeninizden taşmamasına özen gösterin..

Yıllarca aynı sutyeni giymeyin
Sutyenler sıkıdır ve dışarıda giyilir. Vücudunuz ve göğüslerinizin bedeni yılların etkisiyle değişebilir. Şimdi ve daha sonra her zaman kendinize yeni bir sutyen alın. Bu daha canlı görünmenizi sağlar.

Hatlarınızı belli eden, üzerinize oturan ceket giyin
Bol ceketler belinizi ve göğsünüzü kapatır. Bu sizin kare ve biçimsiz görünmenize neden olur. Sıkı bir ceket belinizi ve göğsünüzün hatlarını ortaya çıkarır.

Hiç yorum yok: