27 Eylül 2008 Cumartesi

Saclariniz Sizi Ele Veriyor

ASiL DUZ
Duz saclar genellikle genclik ve asaletle bagdastiriliyor. Tabii, daha derli toplu ve temiz hava verdigini de unutmamak gerekir.
DALGA BOYUTU
Dalgali saclar toplu olarak kullanildiginda, gelen sac modeli tercihlerinden. Acik birakildiginda ise daha dinamik bir gorunum yakalamak mumkun.
ALTIN KIZLAR
Dogustan sari sacli olanlar kadar; sonradan boya ile sarisina donenler de her daim dikkat cekiyor. Ancak saclariniza sari rofle yaptirmayi sadece ten renginiz aciksa dusunun!
KISA KISA
Kisa saci tercih edenler daha sportif ve daha dinamik gorunumden hoslaniyorlar. Abiye giysiler ile kisa sac birlestiginde, cocuksu bir z.eksapel ortaya cikiyor.
SEVIMLI KIVIRCIK
Kivircik saclar da en cok tercih edilen modellerden. Bize gore bukleli saclarin en dogru kullanimi spor giysilerle birlikte, gunluk programlar icin.
DAVETE GIDERKEN
Davetlerin vazgecilmez sac modeli olan topuzlar mutlaka usta ellerden cikmali. Aksi takdirde birkac yil yasli gozukmeniz garanti olur.
MARJINAL SACLAR
Ucuk sac modellerini sizler ancak kiyafet balosunda degerlendirebilirsiniz. Sov dunyasinin unlu isimleri de zaten sahne is.klari yandiginda bu sebneple ilginc modelleri kullaniyorlar

Hiç yorum yok: