29 Eylül 2008 Pazartesi

Mayo Seçiminde Nelere Dikkat Edilir. Hangi Vücuda Hangi Mayo…




HANGİ VÜCUDA HANGİ MAYO?
* Boyuna çizgili mayolar zayıf gösterir! Deneylerle kanıtlanmıştır…
* Altı kaval üstü şişhane biçiminde dengesiz bir vücut yapınız varsa, vücudunuzun bu birbirinden tamamen farklı iki bölgesini bikini ile iyice ortaya çıkarmaktansa, tek parça ve dikine derin kupları olan mayoları denemelisiniz. Bikini, alt ve üst olarak vücudu böler. Önerdiğimiz mayo ise sağ ve sol olarak bölecektir; kimsenin de sağ tarafının solundan çok daha şişman olabileceğini düşünmüyoruz açıkçası!
* Zayıflıktan yakınanlar da var hayatta. Çok zayıfsanız, bu durumu kamufle etmek için iri desenli mayoları tercih edin.
* Açık renk mayolar olduğunuzdan daha kilolu, koyu renk mayolar ise daha zayıf görünmenizi sağlar.
* Geniş kalçaları saklamanın en ideal yolu dikkati göğüslere çekmektir. Açık renkler daha çok dikkat çekeceği için üst kısmı açık, alt kısmı koyu renk ve desensiz olan mayolar hem göğüslerinizi olduğundan daha iri gösterir, hem de gözleri kalçalarınızdan uzak tutar.
* Göbekli iseniz üçgen bikini giymeye kalkmayın, tüm dikkatleri hiç istemediğiniz bir biçimde üzerinize çekersiniz. Düz renk mayoları tercih edin. Desenli bir model giyerseniz, göbek kısmınızdaki desenler balon üzerind

eki resim misali irileşeceği için yine dikkatleri göbeğinize çekmiş olursunuz.
* İri göğüslerinizi saklamak istiyorsanız, üçgen bikinilerden kaçınmalısınız. Bikini üstlerinin altlara göre daha koyu renklerde olması, göğüsleri biraz daha küçük gösterir. İşte altın kural: İri göğüs sahipleri, daha düzgün bir görüntü için, kesim nasıl olursa olsun balenli modelleri tercih etmeli. Bu arada iri desenlerden de kaçınmak gerekiyor.
* Küçük göğüslü kadınlar son yıllarda yeniden moda olan boyundan bağlamalı üçgen bikinileri rahatlıkla giyebilir ve 75 ile 85 hissi yaratabilirsiniz. Geometrik desenler ya da çiçek desenleri de sizin için ideal. Ancak elde 75′i bile doldurmayacak kadar az malzeme varsa, içi dolgulu push-up üstleri kullanmaktan başka çareniz yok. Bu arada straplez bikini üstleri küçük göğüslü kadınlarda çok hoş duruyor.

Hiç yorum yok: